Magedans mor og datter

Magedans for mor og datter 6-10 år

Helgekurset  gir innføring i orientalske bevegelser gjennom lek, rytmer, fantasi og imitasjon. Det legges vekt på samspill mellom mor og datter gjennom læring av hverandre. Vi blir kjent med rytmene i musikken og med kroppen på en ny måte. Vi bruker trommer "tabla" og innspilt orientalsk musikk, både  tradisjonell og jazz inspirert. Ingen forkunnskaper nødvendig.


Magedans i Midtøsten er alltid en kvinnelig fest. Kvinner samler seg enten for å feire noe eller for å ha det gøy og sosialt. Barn, og særlig jenter, er alltid med på festen. Der har de muligheten til å lære av de voksne gjennom å observere. Vi ønsker at dette kurset skal gi en smak av denne opplevelsen. Orientalsk musikk er energifull og glad, den bygger opp under den gode stemning. 


Kurset er et samarbeidsprosjekt med Sabreen Selvik.

Sabreen Selvik er opprinnelig fra Libanon og har bodd i Norge i 13 år. Hun er spesialpedagog fra UIO og har jobbet med barn i 10 år. Sabreen lærte magedans som liten og har fortsatt med det som tenåring og voksen. Lysten for å starte dette kurset kom etter at hun flyttet til Norge og ble mamma for tvillingjenter. Hennes ønske er å dele erfaringer og gleden av magedans med andre barn og deres mødre. Sabreen tel 93899303

Dato ikke fastsatt 

www.kreativdans.no © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use